Bleking

Noen ganger kan ikke all misfarging fjernes med tannrens. Hvis du fremdeles ønsker hvitere tenner kan bleking være et alternativ.

Bleking er en vanlig måte å behandle tenner som har blitt misfarget som følge av høyt inntak av kaffe, rødvin eller røyking over en lengre periode.

Før vi begynner behandlingen er det viktig at tennene dine er friske, frie for karies og uten tannkjøtt symptomer. Har du mye syreskader og veldig tynn emalje anbefaler vi ikke bleking.
Bleking er ikke skadelig for tennene dine hvis det gjøre under kontrollerte former. Vi har best erfaring og resultater med hjemmebleking fra White Dental Beauty sysemet.

Etter en grundig undersøkelse tar vi avtrykk av kjeven din. Avtrykket brukes til å fremstille blekeskinner som er spesialtilpasset dine tenner. Når skinnene er fremstilt sjekker vi at de passer og du vil få en muntlig og skriftlig instruksjon i hvordan blekingen skal gjennomføres.

Blekebehandlingen utføres hjemme ved at du sover med skinnene om natten. Du kan også gjøre det på dagtid. Det er viktig med god hygiene og bruk av Fluorskylling for å forebygge ising og skader. Blekebehandlingen vil ta fra 6 til 10 dager avhengig av utgangsfarge på tennene samt ønsker resultat.